24 Nov

Spelman på taket

Det här är en hjärtevärmande historia om livet, kärlek och skratt! Tillvaron gungar för den fattige mjölkutköraren Tevje som brottas med att försöka bevara de judiska traditionerna samtidigt som döttrarna vill frigöra sig och bygga sina liv på verklig kärlek. Vi ser Philip Zandén i huvudrollen tillsammans med Katarina Ewerlöf (Tomten är far till alla barnen) och de återkommande makalösa musikalartister Oscar Pierrou Lindén (Lola i Kinky Boots) och Åsa Fång (Billy Elliot).

Datum: 2017-11-24

Tid: 19:00

Plats: Malmö, Malmö Opera

Biljettinfo:

Biljettpris: Prisklass 1 - 830 kr, prisklass 2 - 785 kr. I priset ingår fika innan ni stiger på bussen, resan, föreställning och något att äta i bussen på hemvägen. OBS! Avresa från Kulturhuset Barbacka, Kristianstad kl 17.00. Föreställningen börjar kl 19.00 i Malmö.
Bokning av biljetter gör du genom att maila till kristianstad.tf@riksteatern.se alternativt ringa 044- 125820. Vårt kontor bemannas av Jan, Lena och Matilda. Kontakta oss gärna, om du har några frågor och funderingar. Vi har telefon- & besökstid måndag till
fredag 11:00-13:00. Övrig tid kan du lämna meddelande på telefonsvararen så ringer vi upp dig.